За нас

Добре дошли в Chasovnika.net – онлайн магазин за реплики на оригинали и маркови часовници.

Преди шест години решихме да се включим в този вълнуващ и неизчерпаем откъм идеи и дизайн бизнес, но с малко по-различна идея. Започнахме да търсим реплики на известните марки. Преценихме, че не са много хората, които биха си позволили да купят оригинал за 5000, 10000, 20000 или 100000$. Както и не всеки, който може да си купи оригинал, би вложил всичките си пари, за да си купува всяко от новите бижута, които ежегодно излизат на пазара. А те наистина са страхотни!

Затова, ние се хвърлихме в морето от реплики (ментета), за да намерим най-високото качество, най-близката до оригинала изработка и да дадем възможност на всеки човек да се почувства специален. А не искахме да се занимаваме с продукция, която се купува на килограм. Преценихме, че хората заслужават да получат най-доброто, пък било то и дубликат.

Второто много важно за нас е искреността и честността към клиента. Нагледахме се на случаи, в които недобросъвестни търговци си играят с доверието на клиента, като го манипулират, заблуждават го или откровено го лъжат! Ние се стараем, винаги да се отзоваваме, когато възникне проблем с някой часовник. По време 6 месечната гаранция, която Ви даваме, Вие можете да разчитате на нашата помощ.

Сега часовникът е повече бижу, отколкото механизъм, с горепосочените функции. Сега часовникът показва не времето на собственика си, а неговата класа и обществено положение. Сега часовникът "говори" със същия стил, както скъпата кола, елегантния костюм, поразителния парфюм или снимка на корицата на известен таблоид!

Заповядайте и разгледайте нашите предложения, разполагаме с над 2500 артикула на известни марки като Casio, Swatch, Hublot, Chrome Hearts, Tag Hauer, Cartier, Breitling, Patek Philippe, Vacheron Konstantin, Rado и други. Продуктите са с доказано качество - реплики клас ААА и на най-изгодни цени. Ежедневни промоции и неповторими отстъпки. Регистрирайте се и се абонирайте за нашия бюлетин, за да разберете първи за промоциите, или харесайте нашата Facebook страница.

 

И като край на представянето ни, пожелаваме на всички да изживеете годините си по възможно най-добрия начин, а ние с удоволствие ще Ви предоставим машини, за да измерите това!

Часовникът!

 

Уред, създаден да показва времето! Времето, което отминава и създава спомените ни и времето, което ни предстои, за да се изпълнят мечтите ни! Може би това е била идеята на създателите на часовници, но сега...!

"Работи добре, ако е възможно, а това винаги е възможно" Франсоа Константин

Благодарим Ви, че избрахте нашия онлайн магазин!

Луксозни слънчеви очила, колани, чанти, часовници - реплики клас ААА.