Условия за ползване

Използвайки www.Chasovnika.net означава, че Вие сте съгласни и приемате условията за ползване на сайта. Ние си запазваме правото във всеки един момент да променяме тези условия, като валидността им започва от момента на тяхното публикуване.

Вие сте наясно при ползването на сайта, че www.Chasovnika.net може да ви изпраща електронни писма относно новости и нови продукти в сайта.

При извършена покупка/поръчка на стока от нашия магазин, www.Chasovnika.net поема отговорността за доставка на стоката, като се запазят всички критерии упоменати при поръчката (цена, качество, вид, бройка), като клиента е длъжен да заплати стоката след доставката съгласно тези условия, които са приети при бъдещо ползване на сайта. Клиента може да върне пратката при нейното получаване и несъгласие с нея, използвайки опция да я отвори преди да плати, за да се увери в съдържанието и качеството на пратката.

При правене и приключване на поръчка клиентът се съгласява да спазва условията които са предоставени от сайта, като при нужда да бъде променена самата поръчка, клиентът може да се свърже с нас преди получаването и заплащането на артикула. Не се колебайте да се свържете с нас при всички случаи, ние ще се отнесем с разбиране и уважение към вашите искания.

След успешното приключване на поръчка, клиентът получава електронно писмо съгласно условията за ползване на сайта относно покупката и ще бъде потърсен на оставения от него телефон за потвърждение на покупко-продажбата.

Поверителност на данните

Личните данни, които предоставяте на www.chasovnika.net, ще бъдат използвани единствено и само за обработка и доставка на поръчката, осъществяването на връзка с  Вас на посочения  телефонен и e-mail. www.Chasovnika.net  гарантира, че личните Ви данни няма да бъдат предоставяни на трети лица или изпозлвани за цели различни от гореупоменатите.

Методи на плащане

Наложен платеж :

Доставката  се извършва чрез куриерска фирма Еконт Експрес, в рамките на два работни дни. Заплащате при получаването на пратката. Имате право да отворите пакета и да се уверите в съдържанието и качеството му.

Ползвате 20% отстъпка от таксата за доставка като клиент на нашия  онлайн  магазин.

Отказ на поръчка :

Според разпоредбите на чл. 55 от ЗЗП, потребителят има право да върне закупената от него стока в рамките на 14 работни дни от датата на закупуването. За целта предметът на сделката трябва да бъде в оригинална опаковка, без следи от употреба или нарушаване на търговския вид на стоката. Куриерските разходи са за сметка на купувача. Поради зачестилите злоупотреби, моля не поръчвайте, ако не сте сигурни, че желаете артикула!

За всякакви въпроси неуредени в тези Общи Условия и допълнителни питания може да се свържите с нас на посочените имейл и телефон.

+359885624042

Срокове и доставка

Доставката  се извършва чрез куриерска фирма Еконт Експрес, в рамките на два работни дни. Заплащате при получаването на пратката. Имате право да отворите пакета и да се уверите, че съдържа точно това, което сте поръчали без дефекти.

Отказ на поръчка :

Според разпоредбите на чл. 55 от ЗЗП, потребителят има право да върне закупената от него стока в рамките на 14 работни дни от датата на закупуването. За целта предметът на сделката трябва да бъде в оригинална опаковка, без следи от употреба или нарушаване на търговския вид на стоката. Куриерските разходи са за сметка на купувача. Поради зачестилите злоупотреби, моля не поръчвайте ако не сте сигурни, че желаете артикула !

За всякакви въпроси неуредени в тези Общи Условия и допълнителни питания може да се свържите с нас на посочените скайп, имейл и телефон за връзка. +359885624042